Menu

5 dollar wedden op sport en 100.000 dollar winnen!

0 Comments

 

Slechts één keer eerder had ze eens een sportweddenschap afgesloten toen de 26 jarige Tayla Polia besloot om de gok nog maar eens te gaan wagen. Een gokje van 5 dollar op een NFL team dat als outsider genoteerd stond leverde haar een winst op en wat voor één. De prijs bedraagt namelijk 100.000 dollar, wat omgerekend neer komt op zo’n € 91.000 euro! Als je dan weet dat de kansen om te winnen volgens de bookmakers 20.000 tegen 1 waren is de inzet van 5 dollar toch zeer zeker goed uit gevallen!

Gigantische prijs bij de tweede sportweddenschap
Zoals gezegd is het voor Polia de tweede weddenschap die zij geplaatst heeft en nu al heeft zij een gigantische winst te pakken. Of de zin om te gokken iets te maken heeft met haar verhuizing? Het lijkt erop, want krap 2 maanden geleden verhuisde Tayla van de Amerikaanse stad Boston naar het gokwalhalla Las Vegas! De populariteit van online gokken is ook in Amerika natuurlijk zeer hoog, wat het dan ook niet gek maakt dat de 26 jarige dame haar weddenschap op de American Football wedstrijd via het internet afsloot. Sportwedden op een Underdog met zulke kansen kan naar het blijkt dus zeker zeer zinvol zijn!

Ongeloof
Dat Tayla Polia de prijs gewonnen heeft is volgens haar ongelooflijk. In een reactie laat zij namelijk weten niet veel te weten van sportweddenschappen, maar dat het haar wel fascineert. De keuze die zij gemaakt had was dan ook geheel random en met een Spread weddenschap is het dan ook niet gek dat een dergelijke prijs gewonnen heeft. Voorlopig is de buidel van Polia in ieder geval goed gevuld en kan ze er flink tegenaan als het gaat om het plaatsen van eventueel nog meer kleine gokweddenschappen op sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *